Rólunk - Mester Videó

+36-20/257-11-55
mester.zsolt@t-online.hu
+36-20/257-11-55
mester.zsolt@t-online.hu
Tartalomhoz ugrás

BEMUTATKOZÁS

Mester videó
Nyíregyházán születtem és azóta is itt élek családommal. Mindig is a filmek bűvkörében éltem. Videotéka üzemeltetése mellet vonzott a filmkészítés varázslatos világa. A videózást 1995-ben kezdtem. Első lépéseimet operatőrök segítségével sajátítottam el. Hamar kiderült olyan dolgot tudok csinálni, ami fontos felelősségteljes feladat, sok kihívással. Később nem csak hobbim, de foglalkozásom is lett a videózás. Sajátos emberszemléletem és mindig közvetlen személyiségem különlegessé teszi videó felvételeimet. Az évek teltével vállalkozásomat fotózással is bővítettem. A filmek és fotók világába leányom is korán belecseppent és azóta is komoly segítségem lett. Ezután videó-fotó komplett csomagok is elérhetővé lettek mindenki számára. Alapszemléletem hamar kialakult, miszerint “a legjobb reklám a jól elvégzett profi minőségű munka”. A mai napig minden munkám során arra törekszem, hogy ez megvalósuljon. Meggyőződésemé vált az, hogy a kedves megrendelők a lelkiismeretes, odaadó, minden igényt kielégítő profi felvételeket és fotókat keresi.

Minden alkalom, minden esemény külön kihívás és egy új élmény számunkra amely maximális felkészültséget igényel.

 
„Nincs sablon nincs megszokás mindig valami új valami pótolhatatlan.”

Szolgáltatásaink


Esküvő
Esküvő tartalmának és a csomagválasztásnak megfelelően akár 4-6 óra kész Full-HD/4K minőségű anyagot is átadhatok, jó minőségű pendrive-on díszdobozban. Az esküvő különleges esemény, én ezért nem zsugorítom az anyagot 2-3 órába, ugyanis ebbe az időtartamba nem férhet bele csak hiányosan.
Családi események
Családi felvételek és fényképek lehetnek keresztelő, születésnap, kültéri fotózás, karácsonyi fotózás vagy bármilyen közös családi buli mulatság.
Szalagavató és Ballagás
Ballagási vagy szalagavatói felvételeket és/vagy fényképeket kétféle módon készíthetem. Akár saját részre, akár osztályszintre!
Bemutató és Reklámfilm
Igény esetén több helyszínen akár két kamerával veszem fel a nyersanyagot. A megrendelő kérései alapján összeállítom a felvételek menetrendjét majd több nyersanyag rögzítése után számítógéppel vágom, szerkesztem készre a felvételt.
Konferencia
A konferencia felvételek akár több kamerával és több szemszögből kerülhetnek felvételre. A terem megfelelő bevilágítása mellett a pontos behangosítás után, kameraállványról dolgozom
Fotókönyvek készítése
Fotókönyv rendelése estén minden oldal háttérképét egyedileg szerkesztjük az ifjú pár kellékeit felhasználva legyen az csokor asztaldísz kocsidísz jegygyűrű stb. Majd a fényképek ízléses elhelyezése azután a fotókönyv nyomtattatása következik.
Ha bármilyen kérdése, kérése, észrevétele merülne fel, kérem nyugodtan keressen az alábbi elérhetőségek egyikén:

Mester Zsolt

+ 36-20/257-11-55
+ 36-30/209-90-78

mester.zsolt@t-online.hu
busaidesign.hu
videó, esküvői fotó, ballagási videó, ballagási fotó, szalagavató keresztelő, konferencia felvétel készítése professzionális minőségben.
Vissza a tartalomhoz