Esküvő - Mester Videó

+36-20/257-11-55
mester.zsolt@t-online.hu
+36-20/257-11-55
mester.zsolt@t-online.hu
Tartalomhoz ugrás
Szolgáltatásaink

ESKÜVŐ

Profi kamerákkal (Full HD és 4K) és fényképezőkkel dolgozunk.
Esküvő fotózás

Esküvői szolgáltatásunk három féle képpen vehető igénybe:

Komplett fotó-videó szolgálatatás
Csak fotó szolgáltatással (két fotós- több fényképezővel)
Csak videó szolgáltatással (2 operatőr – több kamerával)

A ifjú pár által megadott időben kezdünk (kreatív fotózás, készülődés stb.) és a megfelelő csomagnál addig maradunk, amíg jó a hangulat!! Tehát nincs időkorlát.

Esküvői film:

  
Esküvő tartalmának és a csomagválasztásnak megfelelően akár 4-6 óra kész Full-HD/4K minőségű anyagot is átadhatok, jó minőségű pendrive-on díszdobozban. Az esküvő különleges esemény, én ezért nem zsugorítom az anyagot 2-3 órába, ugyanis ebbe az időtartamba nem férhet bele csak hiányosan. Véleményem szerint az esküvő protokoll részeit nem illik vágni. Ilyen például Kikérő, Búcsúztatók, Polgári szertartás, Templomi szertartás, Menyasszony tánc. Ezek a részek két kamerával külön szemszögből is felvételre kerülhetnek. A mulatós részből és az esetleges játékokból pedig mindenki a többet szereti.
 
A felvételeknél nagy hangsúlyt fektetek az élő hang varázsára így közvetlenebb lesz az esküvői mozi. Természetesen a megfelelő részeknél utóhangosítással látom el az anyagot. A lakodalom helyszínén több reflektoros (led) világítást végzek igény esetén. A reflektorok nem adnak hőt csak szép természetes fehér fényt.
 
A végeredmény egy klassz esküvői mozi, amiből biztosan nem fog hiányozni semmi!!
Esküvői film

Esküvői fényképek:


A fotók is a megadott időponttól készülhetnek legyen az akár készülődés vagy kreatív fotózás és akár hajnalig tartó bulikról sem maradhatnak el a megörökített pillanatok mert addig maradunk míg jó a hangulat. Így aztán fényképek készülnek készülődésről, kreatív fotózásról, vendégvárásról, kikérőről, búcsúztatókról, polgári és templomi szertartásról, csoport illetve családi fotózásról, majd folytatódik a fényképek sora nyitótáncról, vacsoráról, játékokról, menyasszonyi tortáról, menyasszonytáncról, újasszonytáncról, újembertáncról, vonatozásról, és a hajnalig tartó mulatozásról. Nincs olyan pillanat, amit egy fénykép szemszögéből nem lehetne újra átélni. A nyers képeket egyesével átnézve válogatjuk, retusáljuk, színesítjük, hogy mindenki megtalálja a számára a legkedveltebb stílust.

A lényeg csak javított tökéletes képek kerülhetnek átadásra .A darabszámot sosem korlátozom így a felsorolás alapján is megállapítható, hogy nagyon sok fotót adunk át.
 
A fényképek jó minőségű pendrive-on kerülnek átadásra, díszdobozban.
Esküvői fényképek

Szolgáltatásaink


Esküvő
Esküvő tartalmának és a csomagválasztásnak megfelelően akár 4-6 óra kész Full-HD/4K minőségű anyagot is átadhatok, jó minőségű pendrive-on díszdobozban. Az esküvő különleges esemény, én ezért nem zsugorítom az anyagot 2-3 órába, ugyanis ebbe az időtartamba nem férhet bele csak hiányosan.
Családi események
Családi felvételek és fényképek lehetnek keresztelő, születésnap, kültéri fotózás, karácsonyi fotózás vagy bármilyen közös családi buli mulatság.
Szalagavató és Ballagás
Ballagási vagy szalagavatói felvételeket és/vagy fényképeket kétféle módon készíthetem. Akár saját részre, akár osztályszintre!
Bemutató és Reklámfilm
Igény esetén több helyszínen akár két kamerával veszem fel a nyersanyagot. A megrendelő kérései alapján összeállítom a felvételek menetrendjét majd több nyersanyag rögzítése után számítógéppel vágom, szerkesztem készre a felvételt.
Konferencia
A konferencia felvételek akár több kamerával és több szemszögből kerülhetnek felvételre. A terem megfelelő bevilágítása mellett a pontos behangosítás után, kameraállványról dolgozom
Fotókönyvek készítése
Fotókönyv rendelése estén minden oldal háttérképét egyedileg szerkesztjük az ifjú pár kellékeit felhasználva legyen az csokor asztaldísz kocsidísz jegygyűrű stb. Majd a fényképek ízléses elhelyezése azután a fotókönyv nyomtattatása következik.
busaidesign.hu
videó, esküvői fotó, ballagási videó, ballagási fotó, szalagavató keresztelő, konferencia felvétel készítése professzionális minőségben.
Vissza a tartalomhoz