További szolgáltatásaink - Mester Videó

+36-20/257-11-55
mester.zsolt@t-online.hu
+36-20/257-11-55
mester.zsolt@t-online.hu
Tartalomhoz ugrás
Szolgáltatásaink

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Bemutató és Reklámfilm

Bemutató és Reklámfilm


Igény esetén több helyszínen akár két kamerával veszem fel a nyersanyagot. A megrendelő kérései alapján összeállítom a felvételek menetrendjét majd több nyersanyag rögzítése után számítógéppel vágom, szerkesztem készre a felvételt. A kész anyagot FULL HD minőségben adom át egy jó minőségi pendrive-on díszdobozban.

A lényeg, hogy mindig készenlétben legyek és minden felvételre kerüljön, amit megrendelő szeretne.

Konferencia felvételek

Konferencia felvételek


A konferencia felvételek akár több kamerával és több szemszögből kerülhetnek felvételre. A terem megfelelő bevilágítása mellett a pontos behangosítás után, kameraállványról dolgozom. Kérés esetén egy másik kamerával pedig különböző szemszögekből veszem az előadást és a vendégeket. Igény esetén a szünetekben is készítek kisebb vágóképeket.
A precíz pontos beállításokra ügyelve, az egyik kamerával a teljes előadás felvételre kerül. A két kamera felvételét a megfelelő részeknél elvégezve az utóhangosítást számítógépen vágom, szerkesztem készre. Természetesen minden különleges kérést is igyekszek teljesíteni. A kész anyagot FULL HD minőségben adom át egy jó minőségi pendrive-on díszdobozban.
Konferencia felvételek esetén a videó felvétel mellé fényképek is rendelhetőek!

Fotókönyvek készítése

Fotókönyvek készítése


Fotókönyv rendelése estén minden oldal háttérképét egyedileg szerkesztjük az ifjú pár kellékeit felhasználva legyen az csokor asztaldísz kocsidísz jegygyűrű stb. Majd a fényképek ízléses elhelyezése azután a fotókönyv nyomtattatása következik.

A fotókönyvek több méretben is elérhetőek, különféle képi elrendezésben. Lehetőség van kisebb fotókönyvek kérésérre a szülőknek köszönet képen. A különlegessége és egyedisége, hogy ezeket külön a menyasszony és külön a vőlegény szüleinek személyre szabottan készítjük el.

A végeredmény egy szuper keményborítós  fotókönyv amiben az egész esküvő végig vezetésre kerül a kezdéstől a záróképig!

busaidesign.hu
videó, esküvői fotó, ballagási videó, ballagási fotó, szalagavató keresztelő, konferencia felvétel készítése professzionális minőségben.
Vissza a tartalomhoz