Szalagavató és Ballagás - Mester Videó

+36-20/257-11-55
mester.zsolt@t-online.hu
+36-20/257-11-55
mester.zsolt@t-online.hu
Tartalomhoz ugrás
Szolgáltatásaink

SZALAGAVATÓ ÉS BALLAGÁS

Ballagás, szalagavató
Ballagási vagy szalagavatói felvételeket és/vagy fényképeket kétféle módon készíthetem. Akár saját részre, akár osztályszintre!
  
Egyéni rendelésnél a megadott óvodás (óvodások) diák (diákok) szerepelnek a legtöbbet. Többkamera képével színesítem a felvételt. Az osztály többi tagja is szerepel a felvételen több alkalommal is. De természetesen ezek a felvételek egy ember (esetleg emberek) központúak. Az egész esemény felvételre kerül. Igény esetén az otthoni készülődés és indulás majd az esemény után a családi köszöntők is felvételre kerülhetnek.

Osztály vagy csoport szintű megrendelés estén a felvételeken minden óvodás diák egyenlő arányban kerül felvételre. Közeli felvétel is mindenkiről egyenlő arányban készül. Az egész esemény felvételre kerül. Igény esetén az esemény után közös bulis felvételek is készülhetnek.
A felvett anyagot számítógépes programok segítségével, szerkesztem, színesítem trükkökkel, valamint elkészítem az utóhangosításokat és a feliratokat is. A kész anyagot FULL HD minőségben adom át egy jó minőségi pendrive-on díszdobozban. Osztályszinten kért felvételek kérhetőek még DVD-videó formátumban is, ahol az anyagot jó minőségű nyomtatható lemezen adom át, amelyen megbeszélés szerint az óvodás vagy diák fotója szerepelhet.

A lemezek esztétikus, könnyen kezelhető egyedi menüvel (főmenü, almenü) egyedileg szerkesztve készülnek. Fotópapírra nyomtatott díszborítóval dobozban kapnak helyett a lemezek. Osztály vagy csoport szintű rendelésnél egyforma vagy egyéni boritóterv is készülhet.
Ballagás, szalagavató
busaidesign.hu
videó, esküvői fotó, ballagási videó, ballagási fotó, szalagavató keresztelő, konferencia felvétel készítése professzionális minőségben.
Vissza a tartalomhoz